OIS MB Ondergrondse Infra
adres: Kerkestuk 93, 2811BE Reeuwijk
telef.: 0182-301333
   fax: 0182-301393
HomeProductsHow to BuyAbout Us  


Bedrijfsinformatie

 

Bedrijfsinformatie

De klant centraal
Binnen OIS MB staat de klant in het middelpunt zodat onze relaties snel en gemakkelijk toegang hebben tot het hele pakket van producten, diensten en totaaloplossingen dat OIS MB te bieden heeft.

OIS MB Ondergrondse Infra biedt een compleet assortiment systemen en diensten voor de kabel- en water infrastructuur door de exclusieve vertegenwoordiging van gerenommeerde fabrikanten. De OIS MB organisatie biedt de expertise die vereist is om de snelle technologische ontwikkelingen bij te kunnen houden.

Met onze marktgerichte organisatie spelen wij één-op-één in op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Bovendien vormt OIS MB de verbindende schakel tussen de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers en de veelzijdige mogelijkheden van onze gerenommeerde leveranciers.

Organisatie
OIS MB is een open organisatie waar u met al uw specifieke problemen direct terecht kunt bij onze specialisten. U kunt een beroep doen op onze technische ondersteuning gebaseerd op knowhow en meer dan 25 jaar ervaring.
Er is sprake van een hecht team met een enorme betrokkenheid bij ons bedrijf en onze opdrachtgevers zodat elk project deskundig, volgens afspraak en in een prettige samenwerking kan worden afgerond.

Toekomst
Ook voor de komende jaren zullen we verder gaan op de ingeslagen weg. Met een gedegen basis voor de Benelux en Duitse markt zien we de komende jaren met vertrouwen tegemoet. Stilstand is achteruitgang en we zullen onze oren en ogen dan ook open moeten houden om nieuwe technieken, kansen en mogelijkheden die we op ons pad tegenkomen, te benutten. Wat onveranderd zal blijven is, dat er prettig en in een gemoedelijke sfeer gewerkt en samengewerkt kan worden bij en met OIS MB.